Sidsel Mejlvang har indgået en 2-årig aftale med Randers HK og skifter fra næste sæson til klubben fra Skanderborg. Den 29-årige stregspiller har været blandt de tre mest effektivt afsluttende stregspillere i ligaen i denne sæson.

”Teamplayer med kæmpestort T er et af de ord, man kan beskrive Sidsel med – men derudover kan man også beskrive hende som loyal, fighter, solid og ærgerrig”, siger Niels Agesen og fortsætter; ”Jeg har fulgt Sidsel i mange år og set, hvordan hun er gået forrest og har samlet sit hold. I takt med, at hun er blevet ældre, er hendes præstationer kun blevet bedre og bedre. Jeg ser frem til, at Sidsel får en blå trøje på og er sikker på, hun bliver en gevinst for klubben, men jeg håber også, vi kan være medvirkende til at lægge yderligere lag på hendes spil.

Sidsel Mejlvang siger: “Jeg glæder mig til at blive en del af Randers HK fra næste sæson. Jeg har været rigtig glad for og lært meget af min tid i Skanderborg. De erfaringer er jeg mere end klar til at tage med mig til Randers, og jeg ser frem til at lægge yderligere på mit spil. Det bliver spændende at blive en del af et nyt hold. Jeg glæder mig!”

Sidsel Mejlvang kommer til at spille i Randers HK med trøjenummer #48