Randers HK spillede sig i går sikkert videre i Santander Cup, da de på udebane vandt 36-15 over Sæby.

Via Randers HKs facebook side oplyser Cheftræner Niels Agesen at han var meget tilfreds med indstillingen gennem hele kampen:

– Det var en rigtig flot disciplineret indsats, hvor hele holdet bød ind. Vi fik trænet vores evne til at holde fokus på vores aftaler, og især vores kontrafase var effektiv. Sæby HK var gode værter og tog kampen op, hvilket gjorde det til en god kamp.

RHK målscorer:

Mathilde Orkild 7, Signe Schaar 6, Christina Hansen 5, Kristin Thorleifsdottir 4 (3), Mia Møller 3, Mai Kragballe 2, Lene Østergaard 2 (1), Ida Callisen 2, Laura Nielsen 1, Aia Raadshøj 1, Amalie Pelzer 1, Julie Pontoppidan 1, Sidsel Mejlvang 1.

Bo Ørris Radio ALFA snakkede med Randers HK træneren om kampen samt trænings kampen, der spilles i eftermiddag mod Aalborg kl. 15.30, i Arena Randers, hvor der er gratis adgang.