Den nigerianske offensivspiller Tosin Kehinde, som i den forgangne sæson var udlejet fra portugisiske CD Feirense, skifter nu til Randers FC på en permanent aftale. Randers FC har således købt 22-årige Kehinde fri af kontrakten i CD Feirense og udstyret ham med en treårig kontrakt, så aftalen løber frem til sommeren 2023, hvilket glæder sportsdirektør Søren Pedersen.

– Vi er enormt glade for at have lukket aftalen med Tosin, som er en meget talentfuld spiller. Han er kreativ, teknisk dygtig og uforudsigelig via sin fart og acceleration. Han har X-factor og kan skabe ting på egen hånd. Tosin har udviklet sig utroligt meget, fra han kom til nu, og vi tror på, at vi kan udvikle ham endnu mere, så han kan blive en stor profil i 3F Superligaen, fortæller Søren Pedersen.

Hovedpersonen selv, Tosin Kehinde, er henrykt over, at aftalen er faldet på plads.

– Jeg har set frem til at skrive under med Randers FC i et stykke tid nu. Jeg er virkelig glad for at være i Randers. Det er den første klub, som har givet mig spilletid på seniorplan. At jeg kan blive her hos holdet og spille, hvor jeg føler mig godt tilpas, det er godt for mig og min udvikling, siger Tosin Kehinde.

Tosin Kehinde vil med flere mål og gode aktioner hjælpe Randers FC med at skabe gode resultater i 3F Superligaen.

– På et personligt plan ønsker jeg at bidrage med flere mål og gode aktioner, som kan hjælpe Randers FC med at opnå sine mål. Jeg vil bare gerne hjælpe klubben så meget som muligt, fortæller Kehinde.

Tosin har tidligere været en del af det engelske storhold Manchester Uniteds ungdomsakademi, hvor unge Tosin som 16-årig debuterede på Manchester Uniteds U21 hold.

Tosin Kehinde spillede 24 kampe, heraf 20 3F Superligakampe og fire Sydbank pokalkampe, og scorede 1 mål for Randers FC i sæsonen 2019/20.

Tosin Kehinde
Født: 18. juni 1998
Højde: 178 cm.
Tidligere klubber: Manchester City (ungdom), Manchester United (ungdom og U23), C.D. Feirense.
Han har spillet 1 U23-landskamp for Nigeria.

 Søren Pedersen interview om Tosin Kehinde nedenfor