Randers slutter sig nu til rækken af danske byer, hvor lyseblå bude med termotasker med mad på ryggen er en fast del af bybilledet.

fra på onsdag starter take-away-udbringningstjenesen Wolt op i byen.

Levering starter fra 19 kroner og flere end 20 restauranter er med fra starten. Det gælder blandt andet Flammen, Burger Boom og Thai Food Take away.

– Randers er en spændende by med et bredt udvalg af restauranter, og vi mener der er efterspørgsel efter en platform som vores, siger direktør Søren Meier Svendsen fra Wolt.

– Vi håber, at vi med vores markedsføring og service kan hjælpe de mange lokale restauranter med at holde gang i deres takeaway, som en fleksibel ekstra indtægtskilde.

En af de restauranter, der vil være at finde på Wolts platform fra på onsdag, er Burger Boom.

“Jeg glæder mig til Wolt kommer til Randers. Jeg kender til dem fra Aalborg og Aarhus, og ved at deres system fungerer utrolig godt. De gør det nemt at være restaurant. Det gælder lige fra servicen, til app’en og bestillingssystemet”, siger Mohammed Cetin, indehaver af Burger Boom i Randers og fortsætter: ”Mine forventninger er helt klart, at det vil øge antallet af bestillinger og omsætningen hos os.”