Randers FC er  klar til ottendedelsfinalerne i landspokalturneringen i fodbold.

Det blev en kendsgerning, da klubben tirsdag eftermiddag vandt udekampen i tredje runde mod Aarhus Fremad fra 2. division med 3-1.

Det skete på to scoringer af den 23-årige tyske angriber Bassala Sambou samt et mål fra den 16-årige Filip Bundgaard.

Kampen var et kvarter gammel, da Sambou udnyttede et straffespark til bringe Randers foran, men efter en halv time bragte Nicklas Ullum balance i stillingen.

Anden halvleg var 11 minutter gammel, da Bassala Sambou igen var på pletten og bragte Randers foran 2-1.

I det 79. minut var det så den blot 16-årige midtbanespiller Filip Bundgaard, der cementerede sejren.

Senere tirsdag blev dagens anden pokalkamp spillet. Den stod mellem ASA Aarhus fra Jyllandsserien og B93 fra 2. division.

Kampen endte med en favoritsejr til gæsterne fra B93. Efter 1-1 ved pausen scorede de tre mål i anden halvleg og tog en sikker 4-1-sejr.

FC København og Brøndby sikrede sig allerede i sidste uge plads i ottendedelsfinalerne med sejre over henholdsvis Avarta og Ledøje/Smørum.