Familiefest i Skoven præsenterer blandt andre Aura, Teitur og lokale talenter på Skovbakken 11. september

 

”Randers trænger til en ny festival. En for hele familien.” Sådan var tankerne hos den nyetablerede forening , da de blev enige om at skabe en hyggelig festival, hvor rammerne indbyder til at hele familien kan samles om musik og underholdning af høj kvalitet.

De tre kvinder har herefter knoklet for at stable endagsfestivalen, Familiefest i Skoven, på benene. Sidste år så den første spæde udgave dagens lys i corona-venlig opstilling med RayRay og Bisse på plakaten. I år er de så klar med den nye, opgraderede udgave. Festivalen er stadig en intim størrelse, men kapaciteten er i år justeret op så der er plads til 250 gæster, der får glæde af store navne som Aura og Teitur, lokal musik fra Statsskolen og Amanda Hjuler samt børnemusik fra RayRay. Herudover er der også foredrag fra Vicky Knudsen, som mange vil genkende fra tv, og morskab fra den garvede gøgler, Tonny Trifolikum.

”Vi har lavet programmet således at vi har musik som rammer alle, og underholdning som vi kender fra Tv”, fortæller Anita Støvring Ross, der er en af de tre ophavskvinder bag festivalen, og fortsætter:

”Vi er godt i gang med forberedelserne, og vi håber naturligvis, at byens borgere vil støtte op om festen og købe billetter. Vi er rigtig glade for alle de positive tilbagemeldinger, vi har fået på vores tiltag.”

Hun fortæller desuden, at de er i gang med at bygge yderligere syv meter til festivalens kunstvæg, og at de har et godt samarbejde med en række lokale virksomheder.

”Vi er rigtig glade for vores lokale samarbejder, og vi føler virkelig, at byen hjælper til. På den måde er hele Randers en del af festivalen. Vi samarbejder med lokale Fest I Huset om maden, Finderiet er i gang med at sy flagranker og AJ Belysning har produceret lyskæder. Både flag og lys er sponsoreret af Jutlander Banks fond.”

Herudover har lokale kulturfonde givet muligheden for at kunne præsentere professionelle kunstnere, ligesom spillestedet Turbinen har været kreativ sparringspartner omkring musikprogrammet. Randers eventsekretariat støtter også, og vi har indtil videre tre års økonomisk støtte fra dem. Så alt i alt går det rigtig godt.
“Vi er en almen nyttig forening – så får vi overskud skal vi ud og finde den helt rigtige formål at støtte”

”Som festivalarrangør kan man ikke være specialist i alt”, griner Anita Støvring Ross og fremhæver, at det derfor er dejligt at kunne hente hjælp fra lokale kræfter.

 

Billetsalget er i fuld gang på: https://ticketcase.dk/site/familiefestiskoven

Man kan se mere på www.facebook/familiefestiskoven

 

Festivalens program:
10.30 Vicky Knudsen
12.15 Statens All star band

13.00 Tonny Trifolikom
14.30 Aura

16.15 RayRay

18.00 Teitur

19.30 Amanda Knudsen