Østjyllands Politi modtog tirsdag kl. 20.10 en anmeldelse dagligvarebutikken på Hadsundvej om et tricktyveri. Nu advarer de andre butikker om lignende forsøg

 

Coop 365 på Hadsundvej, har tirsdag aften haft besøg af to mænd, der havde forsøgt at stjæle cigaretter. Den kvindelige medarbejder har forklaret til politiet, at de to mænd kom ind i butikken ved 20-tiden, hvorefter den ene tog kontakt til medarbejderen og stillede hende en række spørgsmål, mens han forsøgte at trække hende med over til en anden ende af butikken.
Mens de talte sammen, lagde medarbejderen mærke til, at porten til lageret gik op, og hun blev mistænksom ved hele situationen. Hun gik derfor ud på lageret, hvor hun kunne se, at der stod en plasticpose fyldt med cigaretter. De medarbejderen igen gik ud i butikken, var de to mænd dog forsvundet fra stedet. Det lykkedes ikke for de to mænd få noget med sig fra butikken. Fremgangsmåden for forsøget på tricktyveriet er set før, hvor den ene gerningsmand forsøger at aflede ekspedienten, mens den anden stjæler varer et andet sted i butikken – ofte cigaretter. Østjyllands Politi opfordrer derfor butikkerne til at være opmærksomme og vejlede medarbejderne i, hvordan de undgår at blive udsat for denne type tricktyveri.                                                         pi