Efter 28 år som leder inden for sygepleje har Marianne Jensen, Regionshospitalet Randers, valgt at gå på pension.

Marianne Jensen, 65 år, stopper som direktør på hospitalet, hvor hun har været sygeplejefaglig direktør siden 2010, oplyser Regionshospitalet Randers i en pressemeddelelse.

Hun er uddannet ved sygeplejeskolen i Vejle og fik sit første lederjob som afdelingssygeplejerske ved Vejle/Give Sygehus i 1994. Herefter kom oversygeplejerskestillinger ved Medicinsk Afdeling i både Horsens og Viborg, inden Regionshospitalet Randers kaldte. I 2007 blev hun Master of Public Health.

Marianne Jensen har i sin tid på Regionshospitalet Randers bl.a. stået i spidsen for at forbedre det gode og sammenhængende patientforløb i et tæt samarbejde med kommuner og almen praksis. Hensynet til patienten har været Mariannes ledestjerne gennem hendes professionelle virke – og det har gennemsyret hendes ledelse.

”Marianne Jensen har gennem 11 år nærmest personaliseret regionens mantra om at arbejde på “patientens præmisser”. Marianne har hele tiden insisteret på at se hele væsenet fra patientens perspektiv, og det betyder, at hun har arbejdet for at hæve kvaliteten i alle led i sundhedsvæsenet. I den forbindelse har hun også været drivkraft i et tæt og visionært samarbejde med kommunerne for at sikre sammenhængende kvalitet i forløbene,” siger koncerndirektør Ole Thomsen.

”Tak for 11 gode år på Regionshospitalet Randers. Tak for det gode samarbejde på tværs af hospitalet og i Region Midtjylland. Jeg forlader et hospital i udvikling drevet af fantastiske medarbejdere, der hver dag sørger for høj kvalitet i patientbehandlingen. Det har været en fornøjelse at være med på rejsen,” siger Marianne Jensen.

 Sidste arbejdsdag bliver 11. februar 2022. Forude venter et liv med tid til andet end arbejde som for eksempel børnebørn og vandreture.

 Stillingen som sygeplejefaglig direktør bliver snarest slået op.

Kijo