Memphis Mansion får ny direktør, der er en gammel kending af huset.

Den 1. marts får Memphis Mansion sin første direktør, som ikke er Henrik Knudsen, ejer og grundlægger af stedet.

Og det er ikke en ukendt person i huset, den ære tildeles. Den nye direktør hedder Rikke Friis, og hun var faktisk med helt i starten af Memphis Mansions rejse. Hun blev ansat et halvt års tid før åbningen af det, der dengang hed Graceland Randers, og var en del af staben indtil sommeren 2013. Siden har Rikkes individuelle rejse foregået i flere kroge af turistbranchen, senest som direktør i Mønsted Kalkgruber.

Selvom det er mere end 8 år siden, hun sidst var ansat, har Rikke aldrig rigtig været væk fra huset. Hun har over årene spist mange burgere i husets restaurant, Highway 51, og været gæst ved mange af husets arrangementer.

»Jeg er jo Elvis-fan, så jeg har haft en naturlig gang i huset og elsker det nok lige så højt som Henrik og Gitte gør. Det føles fuldstændigt som at komme hjem,« fortæller hun.

Nyt Johhny Cash-museum

Henrik Knudsen supplerer: »Jeg er superglad for, at Rikke har sagt ja til at vende tilbage. Hun kender huset og mange af vores stamgæster, og de kender hende. Nu åbner vi også et Johnny Cash-museum, og det betyder, at vi kigger ind i en endnu vildere fremtid, og det ved jeg, Rikke kan være med til at løfte.«

Rikkes tiltræden vil desuden kunne aflaste Henrik, så han bedre kan fokusere på udvikling og de mange ideer, der ellers må ligge hengemte på grund af manglende tid.

Den 26. februar klokken 10:00 klipper Johnny Cashs barnebarn, Thomas Gabriel, snoren til det nye Johnny Cash-museum. Museet ligger på Memphis Mansions grund og er det eneste Cash-museum udenfor USA. Når man køber en museumsbillet hos Memphis Mansion, så får man adgang til begge museer, både Elvis og Cash.

Intet andet sted i verden finder man historien om Elvis og Cash samme sted.

»Det bliver fedt,”« siger Henrik Knudsen, som ikke kan skjule sin begejstring. Hverken for Rikkes tilbagevenden eller for åbningen af Johnny Cash-museet.

Henrik Knudsen forbliver ejer, og den nye konstellation bliver et tæt parløb mellem Henrik og Rikke.