Kvinde opdagede ikke hul i bilens tank, før 50 liter lå på jorden. Beredskab & Sikkerhed Randers afspærrede derfor Circle K på Viborgvej på grund af brandfare.

KIAN JOHANSEN

En meget uheldig kvindelig bilist fyldte mandag ved 17-tiden langt over 50 liter benzin på sin bil, da hun var kørt ind på Circle K på Viborgvej.

Hun kunne ikke forstå, hvorfor benzinpistolen blev ved med at kræve flere liter og at beløbet derfor tikkede sig større og større, indtil hun opdagede, at al den nytankede benzin røg ud af et hul i tanken.

Det landede i tankstationens kloak-system, der er bygget til at kunne håndtere udslip og også indeholder et filter til olieudskilning.

»På grund af den store mængde, valgte vi at afspærre tankstationen i et par timer. Dels ville vi sikre os, at den meget store mængde brandfarlige benzin kunne fordampe og dels ventede vi på en speciel slamsuger, der kunne tømme kloakken for benzinen, fortæller operativ chef, Niels Henrik Nielsen, der denne mandag fungerede som indsatsleder.

»Både personalet og kvinden var meget chokerede over udslippet og over den store mængde benzin der slap ud, men vi fik heldigvis håndteret situationen,« fortæller indsatslederen.

Den hullede bil blev afhentet af autohjælp og Circle K nåede at være afspærret indtil cirka klokken 19.30.