Manden, der var kørende på en motorcykel, kom heldigvis ikke alvorligt til skade.

AF CECILIE BISGAARD

En 32-årig motorcyklist måtte en tur på skadestuen til tjek, efter han lørdag eftermiddag påkørte en bil.

Omkring klokken 13.35 kom en 47-årig mand kørende i bil ad Havnegade. I krydset ved Kulhomsvej skulle han svinge til venstre. Han kørte dog ikke ind i drejebanen. I stedet kørte han i en ligeudgående vognbane, men det forhindrede ham altså ikke i at dreje.

I den anden ligeudgående vognbane kom motorcyklisten kørende. Da bilen svingede til venstre, endte motorcyklen med at påkøre bilen. Ved sammenstødet skete der materiel skade, og motorcyklisten pådrog sig nogle knubs, men ifølge Østjyllands Politi skulle den 32-årige mand ikke være kommet alvorligt til skade.

Den 47-årige bilist blev sigtet for at overtræde færdselsloven, da han forsøgte at dreje i en ligeudgående vognbane.