KIAN JOHANSEN

Sparekassen Kronjylland har gjort det før. Lukket afdelinger. For år tilbage i Havndal. Blandt andet i Kristrup, i rundkørslen ved ABC Lavpris og Hobrovej og senest i Fårup.

Nu lukkes afdelingen i Øster Tørslev 25. maj og lægges sammen med afdelingen i Mariager.

De fire medarbejdere i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Øster Tørslev får dermed otte kolleger at sparre med i rosernes by.

»Det er over de seneste år blevet stadigt sværere at drive afdelinger med få medarbejdere, ligesom brugen af den lokale fysiske afdeling er faldet markant. Ved sammenlægningen med Mariager afdeling får vi skabt en rigtig stærk og attraktiv afdeling med stor fleksibilitet og høje kompetencer på alle områder. Vi har desuden oplevet, at det i flere af vores mindre afdelinger, herunder i Øster Tørslev, er meget svært at tiltrække de medarbejdere, der er nødvendige for fortsat at give vores kunder den bedst mulige rådgivning og service,« fortæller områdedirektør Keld Jakobsen til Randersidag.dk

Sven Kjærgaard bliver i første omgang chef for samtlige ansatte. Han er den nuværende afdelingsdirektør i Mariager-afdelingen.

1. september overtager den nuværende afdelingsdirektør i Øster Tørslev, Michael Nielsen så rollen som afdelingsdirektør i Mariager.