Pia Vestergaard Bräuner, Nordstjernen 4, 8920 Randers NV.

Sparekassen Kronjylland reklamerer med: ”Vi har Danmarks mest tilfredse kunder for andet år i træk”.

Det bliver de ikke ved med at have, for de har afskaffet de indendørs kasser og hæveautomater. Nu skal man stå ude i al slags vejr for at hæve sine penge. Det opdagede jeg til min store forargelse, da jeg før påske skulle hæve pengesedler til en gave og gerne ville have nogle pæne sedler. Alle ældre, jeg siden har talt med, har rasende beklaget den ordning.

Jeg blev henvist til automaten ude på gaden. Her stod en ældre herre og skulle hæve penge. Da jeg stillede mig bag ham, skævede han uroligt til mig, om jeg måske kunne finde på at snuppe hans penge, så snart de viste sig. Det ville være let for en rask forbipasserende at være først ved sedlerne, hvis man ønskede at berige sig med andres penge. Det giver stor utryghed.

Er det virkelig på den måde, Sparekassen Kronjylland vil servicere sine kunder? Vil man være det bekendt efter, at man endda er begyndt at opkræve penge for at opbevare vore penge. Måske skulle alle garanter på én gang opsige garantierne og hæve beløbet – bare for at vise, at vi ikke vil acceptere den behandling.

Det kan vi jo overveje til næste generalforsamling. Måske er det ved at være tid til et ældreoprør. Der foregår en masse digitalisering hen over hovedet på os. Det er tyranni over for ældre mennesker.