Løbe-ildsjælen Lone Rasmussen og 35 frivillige sørger for løb tæt på dyrene.

KIAN JOHANSEN

25. juni er der løb i ved Randers Regnskov ved Justensens Plæne og området ved Gudenåen omkring Randers Regnskov.

»Lige siden jeg kom til Randers i 2009 har jeg undret mig over, at vi ikke havde et regnskovsløb, så da jeg kontaktede Brian Rasmussen fra Randers Regnskov og tilbød at arrangere det sammen med en masse frivillige og sponsorer, så var de med,« fortæller det løbende forbillede, Lone Rasmussen fra det frivillige løbefællesskab, ’Vi løber i Randers’, der kendes på de orange løbetrøjer og et socialt fællesskab uden lige. Det vil man gerne vise til mange andre, derfor det nye løb.

Du løber i mål til en kæmpe fest med børnemusik og DJ – og så kan du opleve Randers Regnskov hele dagen i et aftenarrangement, hvis du har et løbsnummer.