274 tilmeldte løbere fik al den kage de kunne spise efter Kageløbet/Sommerløbet der blev afholdt for mere end 20. gang.

274 tilmeldte løbere i alle aldre og løbe-kasser fik en god aften ved Vasen i torsdags, da der blev afholdt Sommerløbet/Kageløbet, arrangeret af Randers Freja Motion, der startede løbet for mere end 20 år siden.

Det er dog først de seneste år, at kagerne er kommet med som den lækre finale på en hyggelig løbsdag, der foregik på løberuter omkring Randers Freja Motions klubhus, på Vasen 10.

Ovenpå et år 2020, hvor alle motionsløb blev aflyst på grund af Covid-19 smittefaren, blev Sommerløbet igen afviklet i 2021. I lighed med megen anden sportsaktivitet blev også det løb afviklet i en temmelig begrænset version – deltagerantallet var skrumpet ind til noget nær 1/3 af niveauet for tidligere år.

Rekord-tilmelding

»Men en ihærdig indsats fra foreningens mange frivillige sammen med et meget flot bidrag fra Nordea-fondens Løbspulje fik heldigvis vendt sidste års lidt skuffende situation, så Sommerløbet i 2022 kunne sætte ny rekord med ikke mindre end 274 tilmeldte.,« lyder det begejstret fra Sven Grove Jørgensen, der er formand for Randers Freja Motion.

Fondsmidlerne gjorde det bl.a. muligt for Randers Freja Motions at give alle forhåndstilmeldte løbere en gratis løbetrøje og en halsedisse med løbeklubbens logo med hjem som souvenir.

Og når utallige frivillige så bager store mængder af kager, der blev fortæret med velbehag, så når løbets succes næsten ind i himlen.

»Mange af deltagerne har allerede nu tilkendegivet, at de helt sikkert er klar til start igen, når Sommerløbet 2023 skydes i gang,« lyder det fra en tilfreds formand.