En 59-årig kvindelig beboer på Bostedet Neptunvej døde onsdag af sine kvæstelser, da hun blev ramt og efterfølgende kørt over af en bakkende minibus.

Færdselsuheldet skete på Neptunvej i Paderup onsdag formiddag.

En ambulance var hurtigt på stedet, men kvindens liv stod desværre ikke til at redde. Hendes pårørende er underrettet og en bilinspektør skal nu undersøge uheldet nærmere, oplyser Østjyllands Politi.

“Der er tale om en dybt tragisk ulykke, og mine tanker går til kvindens pårørende. Samtidig har vi aktiveret vores kriseberedskab, så der i første omgang bliver taget hånd om de beboere og medarbejdere, der var vidner til ulykken, og om chaufføren, der selvfølgelig også er meget berørt,” siger Helene Bækmark, direktør for Social og Arbejdsmarked i Randers Kommune, i en pressemeddelelse.

Krisepsykologer tilkaldt
Bostedet Neptunvej består af 48 handicapboliger til borgere med udviklingshæmning, og kvinden var beboer på stedet.

“Vi har rekvireret krisepsykologer, som tager ud på stedet og vil være til rådighed i den kommende tid for både personale og beboere. Beboere og personale på Neptunvej kender hinanden rigtig godt, og når der sker en så voldsom hændelse, påvirker det selvfølgelig alle på stedet. Det skal vi tage hånd om, “siger Helene Bækmark.