Tirsdag kl. 15.45 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en butik på Østervold i Randers, hvor en medarbejder og en vagt havde tilbageholdt en kvinde, der var taget i at stjæle tøj.

En medarbejder i butikken havde holdt øje med kvinden, da hun udviste mistænkelig adfærd. Medarbejderen så, at kvinden puttede tøj ned i en pose, hvorefter hun forlod butikken uden at betale for noget.

Medarbejderen fulgte efter kvinden og bad om at se, hvad hun havde i posen. Det fik dog kvinden til at sætte i løb, men medarbejderen løb efter og fik fat i hende. Herefter kontaktede hun en vagt og ringede til politiet.

Da politiet ankom til stedet, kunne betjentene konstatere, at kvinden var i besiddelse af tøj og isenkram, der var stjålet fra tre forskellige forretninger i Randers. Hun blev derfor anholdt og sigtet for tre tilfælde af butikstyveri.