Der er fabeldyr-workshop på Randers Kunstmuseum i påskeferien.

Der er noget, der sitrer og bobler på Randers Kunstmuseum. Fra 23. marts viser museet udstillingen ’Jærtegn’, hvor kunstneren Julie Nord har omdannet udstillingssalene til et mystisk univers, hvor ældre værker fra museets samling blandes sammen med Julie Nords egne surrealistiske tegninger og collager. Mærkelige forbindelser opstår, og man får lyst til at gå på opdagelse og digte med på historierne.

Med udgangspunkt i udstillingens mystiske historier byder illustrator Viki Munksgaard alle kreative børn indenfor i museets billedskole til en dag i skaberglædens tegn. Lørdag 30. marts er der børneworkshop med fantasi, glæde og kreativitet i højsædet. Viki Munksgaard og børnene skal nemlig dykke ned i magiens verden og finde inspiration i Julie Nords sære dobbeltvæsner for at opdigte og skabe egne fabeldyr.

Workshoppen afholdes af illustrator Viki Munksgaard, der har mange års erfaring som billedskoleunderviser.

Workshoppen egner sig til børn cirka ti år og op.

Der er entré til workshoppen, og materialer er inkluderet i prisen. Tilmelding foregår på kunstmuseets hjemmeside.

Udstillingen ’Julie Nord – Jærtegn’ kan opleves på Randers Kunstmuseum i perioden 23. marts til 28. juli.

gs