En ny mulighed for børn og forældre i Randers er åbnet i Kronjyllands Frimenighed på Grenåvej.

Legestuen ’Noas ark’ en særlig invitation til børn i alderen nul til fem år og deres forældre. Den ledes af Anja Sloth.

»Jeg har længe gerne villet lave en legestue, og nu er jeg gået i gang i Kronjyllands Frimenighed. Jeg glæder mig utroligt meget til at byde børn og forældre velkommen til en formiddag med gode samtaler, relationer, rytmik, sang, sjov, leg, kreativitet og hygge,« siger hun i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Vi starter med, at vi hilser på hinanden, og så synger vi en god blanding af kristne og almindelige børnesange, hører en kort bibelfortælling og beder fadervor. Dernæst er der fri leg, inden vi slutter af med at spise vores madpakker.«

Legestuen er åben hver tirsdag.

gs