Hans Christian Mortensen, formand for Danmarks Veteraner Kronjylland, er dedikeret til at gøre en forskel for veteraner og deres pårørende. Derfor har han og foreningen modtaget en lille del af Garant-Millionen – nemlig en donation på 25.000 kroner.

Garant-Millionen er en pulje, som bliver uddelt af Sparekassen Kronjylland. Donationer fra puljen bliver udvalgt blandt de indstillinger, som garanter i Sparekassen Kronjylland har indsendt.

Denne gang var temaet for uddelingen ’dedikation’, og 180 garanter indsendte en indstilling af en person eller forening, som de mente udviste særlig dedikation.

Danmarks Veteraner Kronjylland tilbyder sociale arrangementer i form af udflugter og foredrag for veteraner og pårørende. Indstillingen blev blandt andet begrundet med det store arbejde, som ydes i foreningen for veteraner, der har tjent i verdens krise- og krigszoner.

Pengene vil blandt andet blive brugt til at give medlemmerne og deres familier mulighed for at deltage i en tur til Regan Vest, det underjordiske bunkeranlæg i Rold Skov, fortæller Hans Christian Mortensen i en pressemeddelelse.

gs