Årets studenter kunne se tilbage på tre år, der havde været helt specielle.

248 elever fra Statskolen kunne i år sætte studenterhuen på hovedet – og derefter tage huen af igen for at kaste den i vejret til årets huekasterfoto, som både skole og elever har et særligt forhold til.

Dimissionen blev holdt fredag den 24. juni, hvor de lykkelige, lettede og trætte studenter kunne se tilbage på tre år, der med lockdown og hjemmeundervisning havde været helt specielle.

Sammen med de nybagte studenter deltog også 218 jubilarer i dimissionen. Den yngste fejrede 25-års jubilæum, mens den ældste kunne fejre 70-års jubilæum, i øvrigt i selskab med sin søn, der selv havde dimitteret fra Statsskolen for 44 år siden.

De mange traditioner og lange historie blev der også lagt vægt på i årets studentertale, der blev holdt af Rasmus Hansen Baadsgaard.