Torben Engelbret-Pedersen har overtaget Dronningborgs tankstation og kiosk, OK Plus.

KIAN JOHANSEN

57-årige Torben Engelbret-Pedersen har i flere år søgt om at blive forpagter af en OK Plus kiosk og tankstation. Efter flere års venten kom muligheden, da den tidligere forpagter stoppede efter 18 år. Og nu kalder manden fra Dronningborg sig for ’OK plusser’.

Han har tidligere drevet pølsevogn i 18 år, ’Jensens pølser og bøfhus’, lige overfor Kulturhuset og Parkeringshuset, inden han rykkede over på Rutebilstationen, da pladsen skulle bruges til andet formål.

I dag ligger Jens Otto Krags Plads bagved, mens området hvor pølsevognen lå, netop er plantet til med græs. Her kan der på sigt bygges en etagebolig med biograf og andre kulturelle formål. Indtil videre skal den bruges til kulutrelle og rekreative formål.

Ribben og bøf

En af nyskabelserne i den meget alsidige kiosk på hjørnet af Tjærebyvej og Udbyhøjvej, bliver en ribbensandwich og måske en bøfsandwich med sovs, ud fra pølsemandens opskrifter.

»Jeg har altid drømt om at drive en tankstation. Jeg kan godt lide at sælge,« lyder det med et smil fra Torben Engelbret-Pedersen, der for 30 år siden drev Park Kiosken på Gl. Hadsundvej. Senest har han arbejdet på fabrik i Hammel i 6-7 år.

Efter godt 14 dage på posten som ’OK plusser’ er rusten ved at være banket af ham og han er ved at have fat i alle de opgaver, der følger med at drive en tankstation, med blandt andet salg af gas, pølser og vand, lotto, blade, snus og tobak og udlevering af pakker og en spillehal ved siden af.

Der er to fastansatte, samt 11 ungarbejdere til at drive kiosken, og så har han også ansvaret for tilse tankstationen ude ved Randers Storcenter.

»Der er en del at huske på her i starten, men jeg får god hjælp af mine ansatte. Lige nu har jeg bare overtaget det eksisterende og skal lære det at kende, før jeg sætter nye ting i gang,« lyder det fra Torben Engelbret-Pedersen.