Knap 500 husstande i Romalt modtager i de her dage brev med information om, hvad de skal gøre, hvis de vil benytte sig af muligheden for at omstille til fjernvarme. Ifølge Thomas Vels, der er afdelingsleder i Verdo, kan det svare sig at reagere med det samme.

»Vi oplever jævnligt borgere, der fortryder, at de ikke blev koblet på fjernvarmen fra start, og problemet er, at det bliver dyrere for kunden, hvis vi bagefter skal sende gravemaskinerne ud igen til en enkelt husstand. Derfor håber jeg, at borgerne i Romalt vil tage sig tid til at vurdere muligheden med det samme,« siger han i en pressemeddelelse.

De borgere, der tilkendegiver, at de er interesserede, vil blive inviteret til et uforpligtende informationsmøde, hvor der er gode muligheder for at stille spørgsmål, inden de træffer en endelig beslutning.

Verdo gør samtidig opmærksom på, at borgere, der er tilmeldt ’Reklamer – Nej Tak’-ordningen, ikke modtager materialet om udrulning af fjernvarme.

De kan i stedet finde materialet på Verdo’s hjemmeside, hvor du også kan tilkendegive, at du er interesseret i at få fjernvarme.

ceb