Jannie Hoffmann Skyum er per 1. juli tiltrådt som ny CFO i Palsgaard Spær og indtræder således også i direktionen.

Det er en erfaren profil, der fra 1. juli har fået det overordnede finansielle ansvar i Palsgaard Spær og indtræder i direktionen som CFO. 49-årige Jannie Hoffmann Skyum har mere end 20 års erfaring som CFO inden for blandt andet renovations-, produktions- og byggebranchen, hvor hun i sidstnævnte nu tager sit næste karriereskridt.

Jannie Hoffmann Skyum har blandt andet bestredet stillinger som økonomichef og medejer af en produktionsvirksomhed, været økonomichef i en energikoncern samt CFO i seks år hos modulproducenten Scandi Byg, der er et datterselskab til MT Højgaard. Senest kommer hun fra en stilling i entreprenørvirksomheden JFP i Herning.

»Med Jannie Hoffmann Skyum får vi i Palsgaard Spær en CFO med en solid finansiel baggrund kombineret med en stærk forretningsforståelse. Herudover har Jannie gennem de seneste 11 år som CFO i byggebranchen fået et indgående kendskab hertil. Vi er derfor meget glade for at få en så erfaren spiller med på holdet, og vi ser frem til, at hun skal bidrage til den positive vækst, som Palsgaard Spær har ambitioner om at fortsætte de kommende år,« siger administrerende direktør i Palsgaard Spær, Tobias Smith, i en pressemeddelelse.

God kultur

Jannie Hoffmann Skyum er uddannet merkonom ved Århus Købmandsskole. Derudover har hun en HD i regnskabsvæsen og har taget lederuddannelsen ved Ledelsesakademiet i Viby samt læst en Mini-MBA ved Probana Business School.

»Jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet og lære virksomheden, kunderne og de mange nye kolleger at kende. Palsgaard Spær er en spændende virksomhed, som på mange måder er langt fremme i forhold til den grønne omstilling. Herudover har Palsgaard Spær en god kultur, og kemien var der allerede fra start af. Jeg glæder mig derfor til samarbejdet med Palsgaards afdelinger rundt om i landet og med direktionen,« fortæller Jannie Hoffmann Skyum, der privat bor i Randers og er gift med Torben, som hun har tre børn sammen med.

Jannie Hoffmann Skyum overtager stillingen fra Bo Stampe, som per 1. juli er tiltrådt som CFO i koncernen Nordic Wood Industries, som foruden Palsgaard Spær tæller virksomhederne Lilleheden, Roust Element, Roust Spær, Nviro – CBI Papiruld, Bisco Binder og Skandach Holzindustrie.

gs