Lider du af kroniske smerter eller ubehandlede problemer i krop og bevægeapparat? Så kan du nu få hjælp på den nyåbnede specialklinik for akupunktur i Toldbodgade. Akupunkturklinikken kommer til at dele adresse og lokaler med en af Østjyllands største sundhedsvirksomheder Thomsen Fysioterapi & Osteopati.

Leder af den nye specialklinik for akupunktur bliver den 45-årige akupunktør Rikke Isak.

Hun er uddannet til det højeste niveau inden for kinesisk akupunktur i Danmark, som blandt andet indeholder øreakupunktur, medicinsk qi gong samt skalp akupunktur, som hun har skrevet speciale i. Endvidere er hun certificeret Alternativ Praktiserende Behandler (RAB). En RAB-godkendelse giver behandlingstilskud fra Sygeforsikring Danmark samt dækning fra mange forsikringsselskaber.

Krop i balance

»Vores mission med den nye akupunkturklinik er at hjælpe mennesker til at få et sundt og optimalt fysisk og psykisk helbred på en naturlig måde,« fortæller Rikke Isak i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Vi har erfaring med, at mange sygdomme og kropslige problemer kan løses uden brug af medicin og operation. Akupunktur har nemlig evnen til hjælpe kroppen med at helbrede sig selv. Den styrker immunforsvaret og tilfører energi. Akupunktur er i dag anerkendt i den vestlige verden for sin evne til effektivt at behandle en lang række lidelser blandt andet akutte og kroniske smerter, allergier, hovedpine, søvnløshed og meget mere,« siger hun.

Om det nye behandlingstilbud fortæller klinikejer og fysioterapeut Finn Thomsen:

»Vi ville gerne have et behandlingstilbud til de mennesker, der har kroniske smerter og problemer. De, der ikke har kunnet få tilstrækkelig hjælp fra de mere konservative behandlingsformer såsom kiropraktik og fysioterapi, eller som er trætte af at fylde sig med medicin, der måske ikke virker efter hensigten og kan være fyldt med diverse bivirkninger.«

»Vi har endvidere haft en ambition om at bringe vores behandlingstilbud op på et endnu højere niveau. Og det gør vi med åbningen af den nye akupunkturklinik, der kommer til at komplimentere vores andre behandlingstilbud og specialklinikker rigtig godt,« tilføjer Finn Thomsen.