Kommunen har netop ansat Birgitte Guldberg som ny chef for Borgerservice. Hun kommer med erfaring fra borgerservice, digitalisering og forandringsledelse.

»Jeg er meget glad for at byde Birgitte Guldberg velkommen i stillingen som chef for Borgerservice. Vi får i Birgitte en meget erfaren og dygtig leder. Hun ved, hvor væsentlig den helt borgernære service er,« siger Helene Bækmark, der er direktør for Social og Arbejdsmarked, om den nye ansættelse i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Hun kommer med viden om digitalisering og har samtidig et stærkt blik for, at borgerservice både handler om dem, der foretrækker det digitale, og dem, der fortsat mødes ansigt til ansigt. Birgitte er stærk fortaler for, at det er vigtigt at have fokus på medarbejdernes trivsel i en travl hverdag, og at digitalisering kan skabe reelle effektiviseringer.«

Birgitte Guldberg kommer fra en stilling som Ukraine-chef i Randers Kommune og har tidligere arbejdet som sekretariatschef i Børn og Skole i Randers Kommune. Samtidig har hun erfaring som borgerservice-chef i Jammerbugt Kommune, hvor hun arbejdede, da der blev gennemført en række digitaliseringsbølger i forhold til borgerservice fra 2012 og frem.

»Borgerservice spiller en vigtig rolle som en naturlig indgang til kommunen, og jeg glæder mig så meget til at starte og sammen med medarbejderne levere en god borgerservice. Hver dag møder vi i borgerservice mange borgere, som står med mange forskellige behov for hjælp – lige fra nyt pas til MitID. Jeg ser frem til at skabe gode løsninger og en god drift sammen,« siger Birgitte Guldberg.

Ud over, at Birgitte Guldberg kommer med masser af erfaring, har hun også en master i offentlig ledelse og en uddannelse som cand.scient.adm fra Aalborg Universitet. En del af fritiden går med at være næstformand for Nibe Festival, ligesom hun også prioriterer at vandre i naturen og være sammen med familie og venner.

Privat bor Birgitte Guldberg med sin familie i Svenstrup syd for Aalborg.

ceb