Peter Mikael Andreasen er netop ansat som familiechef i Randers Kommune. Han kommer med stor erfaring både som skoleleder, direktør, familie og forebyggelseschef.

Peter Mikael Andersen er 55 år og kommer fra stillingen som skoleleder på en af landets største folkeskoler, Skødstrup Skole i Aarhus Kommune, tidligere har han arbejdet som direktør for børne- og familieforvaltningen i Jammerbugt Kommune og som familie- og forebyggelseschef i Vejle Kommune, ligesom han har arbejdet som centerchef inden for familie- og handicapområdet. Han er uddannet lærer og har desuden en række efteruddannelsesforløb i ledelse.

»Vi glæder os til, at Peter Mikael Andreasen kommer til Randers Kommune. Han kommer med særdeles relevant faglighed, strategiske kompetencer og ledelseserfaring og har netop erfaring med at implementere nye arbejdsgange og forandringer i organisationer. Samtidig er jeg er overbevist om, at han er det bedste match til rollen som chef på familieområdet, der kendetegnes ved stor professionalisme og engagement blandt medarbejderne,« siger Lars Sønderby, direktør for Personale, HR, Økonomi, Digitalisering og IT, i en pressemeddelelse.

Familieafdelingen er i proces med at implementere en omorganisering og et nyt arbejdsgrundlag, de kalder ’Den fælles ramme’. En proces den nye familiechef nu skal stå i spidsen for. Under familieområdet ligger Randers Krisecenter, MyndighedsCentret, FamilieCentret, UngeCentret, Center for PPR og Familiefagligt udviklingscenter.

Hjerteblod

»Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til det specialiserede område og til stillingen som familiechef. Området er simpelthen hjerteblod for mig. Når man som jeg i en årrække har arbejdet på almenområdet og kommer tilbage til det specialiserede område, så er der rigtig mange muligheder og løsninger, som ikke er standard, men i stedet er muligheder for at møde den enkelte familie, hvor den er og har brug for det. Det glæder jeg mig vildt til at se på sammen med de mange dygtige medarbejdere og ledere,« siger Peter Mikael Andreasen

Peter Mikael Andreasen bor i Randers sammen med sin hustru og har tre voksne børn og to børnebørn. Fritiden bruger han gerne i naturen i sin skov på Djursland.