Randers Kommune har netop ansat 36-årige Søren Buskbjerg Sneftrup som arbejdsmarkedschef. Han tiltræder 15. november og ser i høj grad frem til at bidrage til udviklingen af beskæftigelsesområdet i Randers Kommune.

Søren Sneftrup kommer fra en stilling som afdelingschef for Borgmester- og direktionssekretariatet i Lyngby-Taarbæk Kommune. Her har han siden 2019 især haft fokus på opbygning af et helt nyt sekretariat, at tilrettelægge et introforløb for et nyt Byråd og at opstarte et § 17, stk. 4-udvalg i partnerskab med erhvervslivet

Søren har et stort hjerte for professionel politisk betjening og at se muligheder i det tværfaglige arbejde, når der skal udarbejdes og implementeres både politikker og strategier. Han er en udpræget holdspiller, der motiveres af at arbejde for det fælles bedste.

Søren Sneftrup er opvokset i Midtjylland, er uddannet jurist fra Aarhus Universitet og har en efteruddannelse i ledelse, ligesom han også har erfaring fra beskæftigelsesområdet i Ankestyrelsen.

Stor betydning

Søren Sneftrup ser frem til at blive arbejdsmarkedschef i Randers Kommune:

»Beskæftigelsesområdet har enorm stor betydning både for den enkelte og kommunens økonomi. Samtidig står vi i en brydningstid på området med en lang række nye, nationale tiltag. Det kræver i høj grad, at vi løser opgaven på tværs af faglighederne, så vi holder fokus på det hele menneske. Beskæftigelse handler ikke bare om det at have et job sig selv, men også om det et job kan give os som mennesker: At føle os produktive, at være en del af et fællesskab, at være sociale, kreative og at blive anerkendt,« siger Søren Sneftrup og fortsætter:

»Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med de dygtige medarbejdere og ledere i Arbejdsmarkedsafdelingen, med kommunalpolitikere og erhvervslivet i Randers Kommune. I fællesskab kan vi kigge fremad og skabe fremtidens jobmarked.«

Flytter til området

Privat bor Søren Sneftrup for øjeblikket i København sammen med sin kæreste og deres datter på 16 måneder. Familien er i gang med at se efter bolig i Østjylland, hvor bedsteforældrene bor.

»Vi glæder os til at byde Søren Sneftrup velkommen i Randers. Vi er en kommune i vækst og vi har derfor løbende fokus på udvikling af, hvordan beskæftigelsesindsatsen kan understøtte den udvikling. Samtidig har vi en stor opgave med at gøre beskæftigelsesområdet til en nøglespiller i løft af Randers. Vi var i ansættelsesudvalget overbevist om, at Sørens kvalifikationer, erfaring og personlige væsen er det helt rigtige match. Her tæller ikke mindst hans store forståelse for både at arbejde med politisk betjening og se på tværs af velfærdsområderne til gavn for både borgere, virksomheder og kommune. Søren kan netop kombinere at lægge strategi og samtidig være nærværende med et smil,« siger Helene Bækmark, direktør for Social og Arbejdsmarked i Randers Kommune.