52-årige Carsten Otte er ansat som direktør for Børn og Skole i Randers Kommune.

Carsten Otte tiltræder 1. december 2022.

Den nye direktør afløser Michael Maalø, der blev afskediget fyret i foråret efter flere måneders afsløringer af en markant ledelsesstil, samt problemer i børn- og skoleforvaltningen.

Den nye direktør kommer med over 20 års erfaring inden for kommunal ledelse, hvor han de seneste otte år har været fagchef på skole- og dagtilbudsområdet i Brønderslev Kommune.

Ifølge en pressemeddelelse fra kommunen, har Carsten Otte leveret en række stærke resultater inden for blandt andet god skoleledelse, elevers faglighed og trivsel og øget samarbejde med civilsamfundet.

Lærer og skoleleder

Carsten Otte er uddannet lærer. Efter at have arbejdet som lærer blev han i 2001 leder, i 2008 skoleleder og fra 2014 skole- og dagtilbudschef. Sideløbende har han uddannet sig inden for ledelse og har desuden flere bestyrelsesformands – og udvalgsposter, hvor omdrejningspunktet er at videreudvikle folkeskolen, professionelle læringsfællesskaber og faglig dybde.

»Jeg glæder mig rigtig meget til at være med på holdet i Randers Kommune og ser frem til dialog med både vores politikere, bestyrelser, medarbejdere og ledere. Det er en kommune, som allerede er kendt for mange spændende og fagligt stærke tilgange på børn-, familie og skoleområdet, hvor der er spændende indsatser med fokus på kvalitet og en god start i livet. Og så er Randers Kommune et dejligt sted. Det er også tydeligt, når man ser på, hvor mange borgere, der vælger at flytte til kommunen ,« siger Carsten Otte, der selv bor i Aalborg. Han har to voksne døtre og et barnebarn.