Efter seks år i Drømmeland er Flemming Nielsen startet i nabobutikken, hvor det hele startede…

KIAN JOHANSEN

Han er købmand helt ind i hjertet, 51-årige Flemming Nielsen bosat i Vorup, har i starten af oktober skiftet job fra butikschef hos Drømmeland til nabobutikken Sengespecialisten på Haraldsvej 60, hvor han nu er sengespecialist, men med frie tøjler til at sælge senge og rådgive om dem.

Og lidt paradoksalt, så vender han tilbage til det lejemål, hvor hans egen karriere som sælger af senge og madrasser startede i 2016.

»Jeg drev på det tidspunkt Årstidens Bolighus i Tilst. Den daværende direktør af Drømmeland overtog lejemålet og spurgte om, hvad jeg så skulle lave. Da jeg svarede, at jeg var fra Randers, så tilbød han mig et job i Drømmeland i en helt ny afdeling og nu er jeg så vendt tilbage til de samme lokaler, hvor jeg startede. For et par år siden flyttede jeg Drømmeland til nabobygningen (Begge forretninger har facade ud mod Århusvej, red.) og nu skal jeg så se, om jeg ikke kan hjælpe Sengespecialisten lidt med salget,« siger Flemming Nielsen på klingende midtfynsk.

Fra spejle til senge

Han er født på Ringe-kanten og oprindelig udlært smed, ligesom faderen. Men weekenderne blev brugt på kræmmermarkeder rundt om i landet. Det startede med opkøb af landmændenes staldvinduer, der blev malet og omdannet til rammer til spejle, senere fulgte tryk på t-shirts og senere igen gik han ind i tæppebranchen.

»Jeg har været vild med at handle hele livet. Jeg elsker godt købmandskab og at rådgive kunderne. Alle kan sælge senge, men ikke alle kan give råd og vejledning. Det er en fornøjelse at gøre sit ypperste som sengeekspert, så kunderne kommer igen,« lyder det med intens stemmeføring fra Flemming Nielsen, der for flere nok er mest kendt for sin tid i midtbyens detail-liv. Sammen med sin kone ejede parret i en årrække dametøjsbutikken Sisters Point og Butik Bolette. Han har også drevet 12 solcentre i Østjylland.

Parret flyttede til Randers, da de besluttede sig for at åbne tøjbutikken Sisters Point i midtbyen, der blev solgt i 2008.

Oktoberfest-teltet

Han var også med til at starte Oktoberfest-teltet op i udkanten af Randers Bro, der hvert år siden 2009 har været med til at skabe fest og stemning under Randers Festuge. Han afhændede dog sin andel i 2019.

Men nu er han altså ansat i sengespecialisten, lige der hvor det hele begyndte for seks år siden.