En gruppe unge mænd vandt for 40 år siden danmarksmesterskabet i ynglingefodbold.

I 1982 spillede et hold unge mænd særdeles fremragende fodbold. De var en del af Randers Frejas ynglingehold (i dag U19), og det år blev de danmarksmestre.

I år er der 40 år siden, og i alle årene har holdet haft en fast tradition: julefrokost. Den årlige julefrokost sidste lørdag i november er kun blevet aflyst en enkelt gang siden 1982, og det var i 2020 på grund af corona.

Julefrokosten er endda så stort et tilløbsstykke, at flere af mændene rejser langt for at være med til den. Peter Koudahl deltog i årets fest. Det har han gjort flere gange, men det er ikke noget han gør hvert år, for han er nødt til at rejse hjem fra USA, hvor han bor i dag, for at være med. Men for 40-års-jubilæet tog han selvfølgelig turen hjem til Randers.

På billedet fra 40-års-jubilæet i toppen af artiklen ses følgende:

Stående fra venstre: Erik Sørensen (han var træner for holdet i 1982), Bjarne Madsen, Jimmy Sørensen, Allan Folmer Christensen, Jørn Rasmussen, Allan Madsen, Peter Hårup, Poul Sørensen, Henning Christiansen og Peter Nybo.

Knælende fra venstre: Flemming Nørgård, Peter Koudahl, Lars Hviid, Jens Peter Pedersen, Tonny Petersen, Peter Møller, Jesper Andresen

Forrest: Karin Sørensen (gift med Erik Sørensen)

Sådan så de unge fyre ud dengang; I Randers Frejas Årbog fra 1982 blev holdets flotte sejr selvfølgelig markeret.