Salgschefen glæder sig utroligt meget til at åbne i Randers – og butikken får en lokal mand i front.

AF CECILIE BISGAARD

»Randers har længe været den store hvide plet på Spejder Sports danmarkskort. Jeg har de sidste ti år sagt, at det ikke kan passe, at vi ikke har en butik i Danmarks sjette største by. Så det er virkelig stort for mig, at endelig sætter Spejder Sport-flaget i Randers. Det er virkelig noget, jeg glæder mig til.«

Ordene kommer fra Claus Damgaard Nielsen, der er salgschef og ansvarlig for butiksdriften i Spejder Sport.

Han fortæller, at Spejder Sport snart åbner butik i Brødregade i Randers i de lokaler, hvor Sportmaster tidligere lå.

»Vi åbner inden jul, så vi kan få julehandlen med. Jeg satser på, det bliver i midten af november, men vi har ikke en præcis dato, for vi har travlt med at så det hele på plads. Men det bliver så hurtigt som praktisk muligt,« siger han.

Mere end spejder-udstyr

Spejder Sport er en butik, der – naturligvis – sælger spejder uniformer. Faktisk blev kæden i 1945 grundlagt af Det Danske Spejderkorps, der stadig ejer kæden i dag.

»Vi glæder os til at komme tættere på spejderne i Randers og omegn,« siger salgschefen.

I dag sælger butikken friluftsudstyr i alle afskygninger. Der er både outdoorudstyr til danskerne, der skal en efterårstur i skoven, og til dem, der skal gå Caminoen eller bestige Kilimanjaro.

»Vi har haft mange kunder fra Randers, der har handlet i vores webshop, men vores koncept er den gode rådgivning og service, vi giver i butikken, så det at komme ud til kunderne har været et stort ønske,« siger Claus Damgaard Nielsen.

Han oplyser, at butikken lige nu søger efter medarbejdere.

»Så hvis man har lyst til at arbejde hos os, så skal man bare sende en ansøgning. Vi har en rigtig god lokal butikschef, der har været butikschef i Herning og Viborg. Han er udlært i vores butik i Odense i 2005. Jeg tror, han er glad for, at vi åbner en butik i Randers – det ved jeg, at hans kone og piger er,« griner han.