Alle byens fire bokseklubber er repræsenteret ved BK Thors stævne på Nørrevangsskolen fredag aften, hvor BK Thor-træneren og klubbens altmuligmand Kenneth Jensen præsenterer 12-14 kampe – heraf ti, og måske flere, med randrusiansk deltagelse.

Efter at have rejst sig efter mange års tælling har BK Thor de seneste år været drivkraften i randrusiansk boksning og har fortjent høstet stor succes med glimrende arrangementer med en række gode boksekampe og et show i topklasse.

»Stævnet fredag bliver også godt,« lover Kenneth Jensen, der ved avisens deadline endnu ikke havde kampprogrammet helt på plads, men han forventer at få matchet 12-14 kampe.

»Og det bliver gode kampe. Der er flere gode matchninger på programmet. Og ja – det bliver endnu et godt stævne,« siger han.

Boksere nok i Randers

Efter en årrække med svigtende medlemstal og kampboksere er der optimisme i de fire Randers-klubber.

De kommer alle med boksere til fredagens stævne: Randers Bokse- og Motionsklub med tre til fem boksere, BK Thor og Combat Boxing Randers med tre og endelig to fra Randers AC. RAC-deltagelsen er to kvindelige boksere, hvoraf Kenneth Jensen frygter kun at kunne matche den ene.

»Deltagelsen fra de fire klubber viser jo, at der er kampboksere nok i byen. Det svære er at få dem alle matchet, og det er risikabelt at lave stævner så tidligt på sæsonen,« siger Kenneth Jensen, der de seneste år har haft kæmpesucces med stævner tæt på jul. Stævner, der har samlet i omegnen af 500 tilskuere.