Campingmedhjul ligger lige uden for Langå og udlejer campingvogne til eventyrlystne østjyder.

Langå har netop fået en ny udlejningsvirksomhed, der hedder Campingmedhjul. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Selvom virksomheden er nystiftet, har ejerne mange års erfaring inden for udlejningsbranchen. Campingmedhjul.dk har specialiseret sig i at leje nyere campingvogne ud til eventyrlystne østjyder, der søger en perfekt kombination af komfort og udforskning.

Med en passion for camping og mange års erfaring er teamet bag Campingmedhjul dedikeret til at give kunderne en problemfri og mindeværdig campingoplevelse. Virksomheden fokuserer udelukkende på nyere campingvogne for at sikre, at alt er i topstand og klar til at tage med kunderne på deres næste campingeventyr.

En af de unikke aspekter ved Campingmedhjul er den grundige introduktion kunderne får til den campingvogn, de har lejet. Dette sikrer, at kunderne er velinformerede om vognens funktioner og udstyr, hvilket giver dem mulighed for at nyde deres ferie uden bekymringer.

»Vi har selv camperet i mange år, så vi forstår betydningen af en velforberedt og velfungerende campingvogn,« udtaler Svend Larsen fra Campingmedhjul.

»Vores mission er at tilbyde ikke kun kvalitetsvogne men også den viden og støtte, der gør en campingoplevelse virkelig vellykket. Vi kører også gerne ud og stiller campingvognen op for vores kunder,« fortæller Svend Larsen og fortsætter:

»Kunderne lægger også mere vægt på den klimavenligt fordel ved at leje fremfor selv at købe campingvogn.«

Placeret nær Langå har Campingmedhjul en central beliggenhed for dem, der søger en campingoplevelse fra områder som Randers, Viborg, Aarhus, Silkeborg og Horsens.

sra