På fredag vender pop-op-butikken Kilo Vintage Sale tilbage til Randers, når de igen slår dørene op til Brødregade 15.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det, der adskiller Kilo Vintage Sale fra andre vintage- og genbrugsforretninger, er, at kunderne køber tøjer efter vægt og ikke efter en stykpris. Der er altså en fast kilopris, som »giver en frihed til at vælge så meget eller så lidt, som man ønsker«

»Med det alsidige udvalg af vintage-tøj tilbyder butikken en fortryllende blanding af stilarter, der minder om at nyde en pose blandet slik. Fra jeans til kjoler, jakker til accessories og nederdele til bluser – her er noget for enhver smag. Det giver kunden mulighed for at blande og matche retrostilarter og dermed at skabe sit eget unikke udtryk,« står der blandt andet i pressemeddelelsen.

Tøjet er indkøbt fra forskellige områder i Sydeuropa, hvilket sikrer et varieret udvalg af stilarter og trends fra 60’erne og frem til 00’erne. Her er brands, som hidtil aldrig er set i Danmark, såvel som de velkendte brands Levi’s, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Nike, Calvin Klein, Adidas, Energie og mange flere.

Der vil både være kendte og helt nye mærker hos Kilo Vintage Sale. Pressefoto