Vorup FB og XL Byg Vorup har forlænget deres aftale for en 10-årig periode og stadionnavnet forbliver – XL Park Vorup, Ulvehøj – de næste 10 år.

Det fortæller Thomas Raaby Pedersen, der er daglig leder i Vorup FB.

Aftalen omfatter og tilgodeser alle Vorup FBs afdelinger, som er Damefodbold, Herrefodbold, Håndbold, Tennis samt Special Olympics.

»Vi er meget stolte over og taknemmelige for XL Bygs fortsatte engagement og meget store støtte til vores forening. At vi indgår en aftale, der rækker så langt ind i tiden, giver os bl.a. en mulighed for at tænke langsigtet, men også en sikkerhed i disse – for foreninger – usikre tider,« siger Finn Christiansen, Formand for Hovedforeningen i Vorup FB.

»Vi er og vil være en aktiv del af lokalområdet og for os er det naturligt at bakke op om foreningslivet. Min familie og jeg har været en stor del af Vorup FB i mange år, både som aktive spillere og ledere. Nu følger jeg mest med fra sidelinjen og er glad for at se klubben lever i bedste velgående både sportsligt men ikke mindst socialt,« siger Jacob Søholm fra XL Byg Vorup.

Finn Christiansen, Hovedformand i Vorup FB tilføjer: »Jeg har trænet Jacob som ung og særdeles talentfuld spiller og det glæder mig meget, at han fortsat har kærlighed til klubben. Denne aftale er med til at sikre nogle gode rammer, således dagens unge spillere får mulighed til at få samme oplevelser som dengang. Både på men ikke mindst udenfor banen.«