14 unge mennesker fra de randrusianske gymnasier fik i midten af januar overrakt et diplom som bevis på, at de i de sidste to år har arbejdet hårdt ved Akademiet for Talentfulde Unge. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Eleverne har taget imod udfordringen om mere faglige fordybelse samtidig med, at de har fået muligheden for at lære af de dygtigste undervisere og bedste forskere fra videregående uddannelsesinstitutioner i hele Region Midtjylland.

Akademiet for Talentfulde Unge tilbyder læringsforløb og talentudviklingsprogrammer til de elever på regionens gymnasiale uddannelser, der både har lyst og overskud til at supplere den undervisning, de møder på deres gymnasier med flere udfordringer og ny viden.

Fra Randers HF er det eleverne Amalie Overgaard Larsen, Sarah Vejborg, Alberte Toft Brøndum, Mathilde Skak Thomsen og Lasse Mohr Thuesen, der har gennemført et forløb.

Ved Paderup Gymnasium er det Sofia Johansen, Line Maria Ofverlind og Axel Lindberg Hvam, der har gjort den ekstra indsats.

Fra Randers Statsskole var det Malene Vistisen Faseth, Lily Gasoyan og Laura Nørager, der har været en del af talent-programmet.

På Tradium HHX fik Jacob Drachmann Poulsen, Cecilie Tadlip Nørgaard og Kasper Juhl Olesen et diplom med hjem efter to års arbejde.

»Vi er superstolte af vores seje elever,« skriver Tradium HHX på deres facebookside.

Fra Randers HF: Amalie Overgaard Larsen, Sarah Vejborg, Alberte Toft Brøndum, Mathilde Skak Thomsen og Lasse Mohr Thuesen. Pressefoto
Fra Paderup Gymnsium: Sofia Johansen, Line Maria Ofverlind og Axel Lindberg Hvam. Pressefoto
Fra Randers Statsskole: Malene Vistisen Faseth, Lily Gasoyan og Laura Nørager. Pressefoto
Fra Tradium HHX: Jacob Drachmann Poulsen, Cecilie Tadlip Nørgaard og Kasper Juhl Olesen. Pressefoto

ceb