En patrulje standsede søndag klokken 23.50 tre mænd i en bil på Århusvej i Randers, som viste sig at indeholde en del ulovlige effekter.

Da betjentene kom hen til bilen, kunne de lugte hash, og den 22-årige mandlige fører virkede påvirket. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Patruljen fik mistanke til, at der var stoffer i bilen, og derfor ransagede de bilen. Føreren og de to passagerer på 24 og 25 år blev visiteret.

I bilen fandt betjentene flere salgsposer med kokain, et par joints, nogle ulovlige piller, en kniv og en to kilos lattergasflaske. Derudover havde den ene af mændene nogle tusinde kroner i kontanter på sig.

Det hele blev beslaglagt, og de tre mænd blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Den 25-årige passager blev sigtet for at have besiddet kniven.

Lattergasflasken er ikke ulovlig at besidde, men da den ikke var fastspændt og umiddelbart ikke blev transporteret sikkerhedsmæssigt forsvarligt, kan den 22-årige formentlig også se frem til en sigtelse for ikke at overholde reglerne for transport af farligt gods.