17.-19. marts holder Spentrup IF BlicherLAN for 200 gamere i Spentrup Hallerne. Arrangørgruppen er 10 kammerater, der er vokset op sammen i Spentrup. BlicherLAN handler om at hygge sig med computerspil og vennerne.

Det er mellem 10 og 15 år siden, de gik i skole på Blicherskolen i Spentrup, og kun en af dem bor i dag i byen. På trods af det har de 10 kammerater arrangeret syv gaming-events i byen siden 2016, og efter en coronapause er BlicherLAN tilbage til glæde for alle de unge gamere. En af de 10 arrangører er Mikkel Sehested Borre:

»For mig er det vigtigste at give børnene og de unge den samme gode oplevelse med gaming, som jeg selv havde, da jeg var yngre. At jeg så kan få lov at arrangere det med nogle gode kammerater, det er en stor fornøjelse,« siger han i en pressemeddelelse.

Man kan købe billet på www.blicherlan.dk