Bestyrelsen tager den med ro, lyder det fra formanden, Kasper Brüner-Jeffris, der har ‘ro på bagsmækken’

KIAN JOHANSEN

Citychef Mette Bræmer-Jensen siger pænt tak efter otte år i Randers City Forening, da hun i april har fået et nyt job i Aarhus Lufthavn med ansvaret for Passagerservice, der tæller et team af 25 trafikassistenter og fem duty managers.

Derudover skal Mette Bræmer-Jensen spille en aktiv rolle i lufthavnens kommercielle udvikling, ligesom hun bliver en nøglefigur i facilitering af og samarbejdet med de flyselskaber og tour operatører, der er etableret i Aarhus Airport. Hun er den citychef, som har siddet ved roret i Randers i længst tid og har fra dag ét skabt en ny udgave af cityforeningen og bygget en stor medlemsskare op, som i dag danner grundlaget for den cityforening, der er i Randers City, lyder ordene i en pressemeddelelse fra Randers Cityforening.

Selvom Randers Cityforening fra april siger farvel til en skikkelse, der har betydet meget for foreningens udvikling i otte år, så ryster nuværende bestyrelsesformand, Kasper Brüner-Jeffris, ikke på hånden.

”Vi har en veldrevet forening. Der er allerede lagt en solid plan for byens events og oplevelser i 2023, og så snart foråret titter rigtigt frem, vil oplevelserne igen spire i byens gader. Derfor er bestyrelsen tryg ved, at citykontoret stadig holdes i drift med Pernille Lyager, som sørger for at afvikle de planlagte tiltag. Og med god hjælp fra Mette Bræmer-Jensen, der først stopper til april, så skal det nok gå,” lyder det.

»Det er nogle store sko, der nu skal fyldes ud, og vi skal i den kommende tid se på, hvilken retning vi skal i fremadrettet. Vi tror på, at events og oplevelser er en stor del af en aktiv handelsby, som skal gavne foreningens medlemmer og byens gæster. Tiden er en anden, og vi står netop i den situation, hvor vi ser det nødvendigt at fokusere mere på den oplevelse, gæsterne skal have, når de besøger byen. Samtidig skal vi bygge videre på det fundament, Mette har skabt, både i selve foreningen, men også i det strategiske samarbejde med kommunen. Vi er meget stolte af at kunne sende Mette videre til den nye udfordring, hun har fået, og bestyrelsen takker Mette for hendes store indsats, engagement og samarbejdet i foreningen og byen de seneste otte år,« siger han videre.

»Randers er min by, og jeg skal ikke væk fra Randers, men bare et andet sted hen, nemlig til en stilling, der lyder helt vildt spændende og udfordrende,« siger Mette Bræmer-Jensen til Din Avis.