Borgere, foreninger og institutioner kan være med til at udvikle Kærsmindeparken i Randers NV.

»Randers har mange grønne rum og byparker. Det er vigtigt for vores trivsel og velvære, at der findes disse oaser til både ro, fællesskab og rekreativ udfoldelse. Igennem de senere år har vi haft fokus på at udvikle og forskønne flere af vores byparker. Nu er turen også kommet til de mindre bydelsparker,« udtaler Louise Høeg (V), formand for Sundheds-, Idræts- og Kulturudvalget i Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Randers Kommune vil gerne vide, hvordan du bruger parken i dag, og om du har gode idéer til forbedringer og nye tiltag i parken.

Kultur- og Fritidsafdelingen har i 2023 og 2024 afsat et rammeløb på mellem 50.000 og 75.000 kroner til nye tiltag i Kærsmindeparken. De nye fysiske tiltag skal understøtte byrådets vision for 2030 og kommunens nye politikker for sundhed, fritid, idræt og kultur samt øge biodiversiteten i byens parker.

Du kan deltage i kommunens to dialogmøder, hvis du ønsker indflydelse på udviklingen af Kærsmindeparken. Første møde foregår i parken mandag 15. maj.

Her handler det om, hvordan parken opleves og bruges i dag. Hvilke kvaliteter og udfordringer har parken? Hvilke idéer er der til forbedringer og nye tiltag?

Andet møde foregår på Vestervangsskolen. Det sker torsdag 8. juni. Her drøftes første mødes idéer med henblik på sammen at videreudvikle dem. Ved mødets afslutning laves en fælles prioriteret liste, hvoraf udvalgte tiltag vil blive realiseret i 2023-24.

Har du ikke mulighed for at deltage i møderne, kan du udfylde formularen her.