Det er afstanden fra bopælen i Assentoft til Thisted, der er årsag til, at Peter Friis Jensen har valgt at stoppe som direktør i Thisted FC med udgangen af maj.

LARS NORMAN THOMSEN, LOKALAVISEN.DK

Siden 1. september 2021 har Peter Friis Jensen, 35 år, stået i spidsen for Thisted FC Elite i form af sin rolle som administrerende direktør. Ved udgangen er maj er hans tid i klubben forbi, da han ønsker at søge nye udfordringer.

Han spillede, fra han var ti år, til han blev 15 år, i IF Midtdjurs og før da i Kolind-Perstrup. Nu bor han i Assentoft sammen med sin familie.

Peter Friis Jensen drog efter tiden i IF Midtdjurs – hvor han lød kælenavnet ’Købmand’ og var ud af en stærk ungdomsårgang 1988-1989, som klarede sig flot på datidens mesterrækkeniveau både som lilleputter og drenge – videre til Randers FC for at bygge yderligere på sit målmandstalent.

Det gik så godt, at det siden blev til tæt på 150 kampe i superligaen for Randers FC, Viborg og Silkeborg.

Peter Friis Jensen sluttede karrieren på næstøverste hylde i Vendsyssel, før et beskadiget knæ tvang ham til at til cutte fodbold på topplan.

Umiddelbart efter sit stop blev han castet til jobbet som administrerende direktør i Thisted FC.

Kilometeræder hver dag

Det er den store afstand Assentoft og Thisted imellem, der er den primære årsag til, at han stopper som administrerende direktør.

»Jeg vil gerne takke Thisted FC for chancen, jeg fik for knap to år siden. Det har været virkelig lærerigt, og jeg tager rigtig mange ting med mig, som jeg kan bruge videre i livet. Det har på mange måder været sundt at se tingene fra den vinkel også. Jeg elsker fodboldverden og vil gerne blive i denne, men afstanden fra min bopæl er stor, og jeg må erkende, døgnet kun har 24 timer, og det trækker store veksler på familielivet,« udtaler Peter Friis Jensen til Thisted FC’s hjemmeside.

Thisted FC har i hele perioden været meget tilfreds med det stykke arbejde, Peter Friis Jensen har lagt i klubben. Han har stået i spidsen for en lang række initiativer, der fortsat vil komme klubben til gode.

I den udsendte pressemeddelelse fremhæves især et styrket kommercielt setup, hvor der er kommet nye LED-bander til, som giver øget synlighed for klubbens samarbejdspartnere.

»Jeg kan i sandhed konkludere, at Peter Friis Jensen bliver en svær mand at erstatte, hvorfor vi selvfølgelig ærgrer os over, at samarbejdet med Peter stopper. Det skal dog også siges, at vi respekterer og forstår Peters ønske om at være tættere på sin familie i hverdagen, hvorfor vi ønsker ham alt det bedste fremover,« udtaler Thisted FCs bestyrelsesformand Peter Boel til klubbens hjemmeside.