Dronningens besøg i Randers var ikke blot en enestående begivenhed, det var også en mulighed for vores by at sætte fokus på det, vi er stolte af, og det, som vi ønsker at udvikle fremover.

Jeg så Randers-borgere overalt under besøget. Her var noget at samles om.

Hendes majestæts nærvær gav os ikke kun en dag at mindes, men kan også give os et springbræt til at se på Randers i et klarere lys.

Det er tydeligt, at byen samlede sig omkring den store begivenhed, og det bør minde os om, hvor vigtigt det er at bevare den samhørighed i vores lokalsamfund. Vi kan bruge det som en påmindelse om, at vi kan opnå store ting, når vi arbejder sammen.

Frivillige i foreningerne, åbne virksomheder, kulturinstitutioner, nærværende kommunalt ansatte. Helt almindelige randrusianere.

Alle hjalp til at gøre Randers til et bedre sted at være. Tænk, hvis vi hver dag kunne forene kræfterne, som vi gjorde før og under dronningens besøg i vores kommune.

Det er nu op til os at bygge videre på den opmærksomhed, besøget har skabt, og støtte vores lokale virksomheder og kunstnere. Vi kan bruge denne oplevelse som en påmindelse om, at vi har utallige talenter og skatte i vores by, der fortjener at blive fremhævet.

Endvidere kan dronningens besøg inspirere os til at investere i vores unge generation. Jeg håber, at Tradium får mulighed for at øge interessen for erhvervsuddannelserne, efter dronningebesøget.

Dronningens besøg var ikke blot en begivenhed, der skete og forsvandt. Det var en mulighed for os til at sætte fokus på det, vi værdsætter, og det, vi ønsker at opnå i fremtiden. Det er op til os at bruge denne oplevelse som en drivkraft til at skabe et endnu bedre Randers.