27 nye lejeboliger til 56 millioner kroner er nu tættere på at blive til virkelighed i Assentoft.

KIAN JOHANSEN

Et nyt boligprojekt, der vil betyde 27 almene boliger til Assentoft, er tæt på at lande. Det er Randers Boligforening af 1940, der via RandersBolig har planer om 27 nye boliger, såkaldt tæt/lavt byggeri i ét plan, på Skovvangsvej i Assentoft.

Boligerne varierer i størrelse mellem 90 og 103 kvadratmeter og skal imødekomme behovene hos singler, par og mindre børnefamilier. Projektet inkluderer også tilgængelighedsboliger, så også handicappede og dårligt gående kan finde en bolig. Byggeriet er planlagt, så det smelter sammen med det omkringliggende boligområde og det grønne rekreative område.

Ikke mange ledige lejemål

Projektet forventes at koste lidt over 56 millioner kroner.

Randers Boligforening af 1940 har også skelet til, der ikke er mange ledige lejeboliger i Randers Kommune. Ledigheden ligger på 1,45 procent, og dermed håber man, at de 27 nye boliger i Assentoft rammer plet.

Sagen er godkendt i Erhvervs- og Planudvalget og i Økonomiudvalget, mens den nåede i byrådet mandag aften, før Din Avis’ deadline.