Vi er stadig på jagt efter alle de små, interessante detaljer, der gør Randers til noget helt særligt.

AF CECILIE BISGAARD

Det er altid rart at vide, at man ikke er alene – at man har nogen at dyrke sin hobby sammen med.

Jeg forsøger ofte at udfordre mig selv til at kigge mere op i stedet for at kigge ned i en telefon. Sådan lærer man bedst sin by endnu bedre at kende, og sådan, synes jeg, bedst man oplever en ny by – for eksempel når man er på ferie.

Eller hvis man er tilflytter.

Det er Jytte Carlsen heldigvis enig med mig i. Hun har sendt en mail til Din Avis, hvor hun skriver, at hun som tilflytter ofte finder gode motiver til sit album. Hun har sendt et af sine billeder med. Et fantastisk billede, der er taget fra en vinkel, der på én gang gør byen genkendelig og ny.

Vi har også fået et billede af Erik Christensen med et ekstraordinært motiv. Han kiggede op. Ikke på en tur rundt i byen men i venteværelset hos en læge. Det kan der tydeligvis også komme noget interessant ud af.

Og ellers så kigger jeg stadig op. Du kan se nogle af de ting, som jeg er stødt på, her på siden. Det er blandt andet ting, som jeg undrer over og er nysgerrig omkring.

Hvad ser du, når du går rundt i byen? Eller når du sidder i venteværelset hos din læge? Det vil vi meget gerne høre om!

Så tag et billede, skriv en lille tekst og send det til os på redaktion.dinavis@lokalavisen.dk.

»Jeg er helt enig i, at man går glip af meget, når man ikke kigger op. Forleden sad jeg i en læges venteværelse, og så op på et billede på væggen. Det var spejlingen i glasset i den rigtige vinkel, der gjorde det interessant,« skriver Erik Christensen. Foto: Erik Christensen
»Som forholdsvis ny tilflytter til Randers finder jeg ofte gode motiver til mit album. Nu kan du jo så se om du kan finde dette spot i din jagt,« skriver Jytte Carlsen. Foto: Jytte Carlsen
Randers er fuld af smukke baggårde, der ofte gemmer på et grønt paradis. Foto: Cecilie Bisgaard
Er der generelt ikke bare for få bygninger, der har tårne og spir? Det ser jo fantastisk ud. Foto: Cecilie Bisgaard