Gode grin og velbesøgt revy i Uggelhuse.

Revy er ofte en svær ting at forklare for andre end deltagerne og de fremmødte publikummer. Men i Uggelhuse er det også en del af limen, der holder beboerne sammen.

I år var det tilmed 25. gang i træk, at der blev holdt revy i forsamlingshuset.

Og som de forrige mange år er det en stamme af lokale revyfolk, der trækker læsset oppe på scenen.

I år bestod holdet af Camilla Enemærke Petersen, Jane Kløve Boje, Henrik Hansen, Jacob Bundgaard Nielsen og Birgit Egedal Laursen. Dorhe Elise Greve hjalp til med teksterne, mens Nicklas Risenkilde stod for lyden.

De spillede blandt andet sketches om både Dronning Margrethe og kronprinsen – som jo nu er blevet konge. En med vejret og måske også liiige, hvordan medierne plejer at dække et vejrskifte. Og mange flere.

Uggelhuse Revy har som sagt 25-års-jubilæum i år, og den lille by kan stadig lokke folk til forsamlingshuset. 85 i løbet af de to dage.

Byen er i forvejen meget aktiv med arrangementer året rundt og med en aktiv borgerforening, et forsamlingshus, en marina, en jollehavn, en jagtforening, den årlige byfest og revy, så man er ikke helt dårligt sejlende i landsbyen ved fjorden.