Busserne på rute 118 og 223 kører ikke ud fra busterminalen i Randers her til formiddag.

Flere chauffører fra Vikingbus Randers har nedlagt arbejdet og holder fagligt møde.

Det betyder, at bus nummer 118 og bus nummer 223 ikke kører ud fra busterminalen i Randers. Til gengæld kører de fra Aarhus og Silkeborg. Du kan tjekke hvilke busser der kører via rejseplanen

Det skriver Midttrafik på deres hjemmeside.

Det drejer sig om 35 chauffører, der blandt andet er utilfredse med, at deres tillidsrepræsentant har fået en mundtlig advarsel af ledelsen, fordi hun efter deres opfattelse er mødt for sent ind på jobbet to gange tilbage i maj og i juni.

Det skriver TV2 Østjylland

Det licensbetalte tv-medie skriver desuden, at chaufførerne er utilfredse med, at de ikke har fået nye uniformer, som de ifølge deres overenskomst skal have, samt at man meget sent får næste dags vagtplan udleveret.