Nu forsøger politiet at klarlægge, hvad der er sket.

En 9-årig pige og hendes veninde var søndag eftermiddag kommet gående på Brødregade i Randers midtby, da en mandlig fører af en sort personbil først var kørt forbi dem og efterfølgende havde bakket retur til pigerne. I den forbindelse havde han stukket hånden ud af vinduet og tilbudt pigerne slik.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Det var et ukendt ægtepar, der havde overværet episoden og taget kontakt til pigerne, som de efterfølgende afleverede til forældrene på pigernes hjemadresse.

Østjyllands Politi modtog anmeldelsen kl. 17.09 og episoden, som umiddelbart skulle have fundet sted kort forinden.

Nu ønsker politiet at komme i kontakt med det ukendte ægtepar, som hjalp pigerne hjem, men hører også gerne fra andre vidner, der måtte have overvåget episoden eller have kendskab til det pågældende køretøj. Ifølge anmeldelsen er der muligvis tale om en sort Audi, som muligvis også kunne være en elbil, da den umiddelbart ikke havde haft nogen motorstøj. Dette vides dog ikke med sikkerhed.

Den pågældende mandsperson i køretøjet, der beskrives som værende mørk i huden, have mørkt skæg og værende engelsktalende, opfordres også til at tage kontakt til Østjyllands Politi på telefonnummer 114, så man kan få klarlagt hans hensigt med angiveligt at skulle have taget kontakt til de to unge piger.