Seje tribute- og partybands er klar til at indtage Tante Olgas gadefest under Randers Festuge – blandt andet kommer Zididada. 

Tante Olga gentager succesen fra sidste år og byder med gratis adgang velkommen til fest under den åbne himmel på Søndergade. Her er der rigeligt med muligheder for at mærke festugens puls, når højt anerkendte tribute- og partybands spiller ugen igennem.

Årets hovednavn er Zididada. Efter mere end 20 år på scenen har de ikke alene formået at holde fast i sit publikum fra slutningen af 1990’erne. Nye generationer er også kommet til.

Zididada introducerede begrebet Evig Sol til det danske koncertpublikum, og bandet holder bestemt stadig, hvad de lover. Jimmy Bacoll er omdrejningspunktet for bandets altid smittende og positive budskab. Det sker med hits som ’Please ya Lisa’, ’Walking on Water’ og ’Prinsesse’, når bandet indtager Tante Olga-scenen torsdag 17. august.

Rock og reggae

Men allerede fra festugens start er der gang i den hos ”tanten”, når det lokale band Heyya spiller tidens største danske og internationale hits.

Den lokale akustiske trio Loud/Åssi sørger lørdag 12. august for iørefaldende country og rocksange.

De efterfølges af Nicki Jack All Stars, som serverer et topprofessionelt overflødighedshorn af de største pop- og rock-hits energisk.

I løbet af festugen kommer bandet Kings Of Rock, der giver sin hyldest til rockbands som Guns N’ Roses, U2, Bon Jovi og D-A-D. Ligeledes alle de fantastiske fortolkninger af Bob Marley & The Wailers fra 13 musikere, der skaber den helt autentiske reggae-feeling.

Og så kan der naturligvis ikke være en Randers Festuge uden Almost AC/DC, der gæster Tante Olga fredag 18. august.

»Det fantastiske ved Almost AC/DC er, at de leverer hver gang så tæt på den ægte vare, at det lige så godt kunne have været det. Det gælder i øvrigt også for de andre tributebands, der spiller ved Tante Olga under festugen,« siger Leif Bressum fra Tante Olga i en pressemeddelelse.

Toto og soul

Fredag 18. august kan du også opleve Keen On Queen med en forsanger fyldt af saft og kraft i stemmen, der lever op til fortidens Freddie Mercury.

Lørdag 19. august kommer den til at stå på ægte Toto-lyd fra bandet Toto Eclipse. Og så kigger The Commitments Souvenir også forbi med ’Mustang Sally’ og ’In The Midnight Hour’. Der kommer ti musikere på scenen med hornsektion, korsangerinder og alt det, der hører til et rigtigt soulband.

»Randers Festuge er glade for, at Tante Olga leverer koncerter på en stemningsfuld plads. Sidste år oplevede vi en fantastisk fest i Søndergade, og vi håber, at mange gæster også i år vil komme på besøg og få en god oplevelse,« siger festugechef Mette Bertelsen.

gs