»Man kan tage pigen ud af Randers, men man kan ikke tage Randers ud af pigen,« skriver en af vores læsere til os.

AF CECILIE BISGAARD

Vi forsøger stadig at få vores læsere til at kigge mere op – og det er uanset, hvor de befinder sig.

Og hvis de nu alligevel gør det, mens de befinder sig i Randers midtby, så hører vi gerne fra dem – og fra dig, hvis du pludselig lægger mærke til noget, som du ikke har set før. Så tag et billede af det , skriv en kort tekst og send det til os på redaktion.dinavis@lokalavisen.dk.

Det har flere af vores læsere allerede gjort, og Lisa Bjarnskov Knudsen er en af dem.

Hun fortæller, at hun er født og opvokset i Randers, og i dag er hun bosat i Sønderjylland. Henover sommeren har hun haft et pop-op-galleri i Brødregade. Hun har også stadig familie i byen, og derfor er hun tit på besøg i sin hjemby.

»Man kan tage pigen ud af Randers, men man kan ikke tage Randers ud af pigen, sagde pigen, der er datter af en handskemager, så det kan ikke blive mere randrusiansk,« skriver hun til Din Avis og fortsætter:

»Efter galleriets lukketid oplever jeg også byen med alle dens finurligheder, så kameraet stiger lidt til vejrs.«

De fine billeder, som hun har taget, kan du se her på siden.

Vi håber, du også vil dele dine ’Kig op’-billeder med os – så god tur og husk at kigge op!